Інструкційно-технологічна
картка
Картопля запечена з
сиром
Сировина
|
Затрати сировини на 1 порцію, г
|
|||||
І
|
ІІ
|
ІІІ
|
||||
брутто
|
нетто
|
брутто
|
нетто
|
брутто
|
нетто
|
|
Картопля
|
147
|
110
|
210
|
165
|
250
|
198
|
Маса вареної картоплі
|
-
|
90
|
-
|
120
|
-
|
150
|
Сир
|
102
|
100
|
130
|
128
|
95
|
93
|
Маргарин столовий чи масло
вершкове
|
10
|
10
|
25
|
25
|
15
|
15
|
Сметана
|
15
|
15
|
20
|
20
|
20
|
20
|
Маса напівфабрикату
|
-
|
230
|
-
|
250
|
-
|
270
|
Вихід
|
-
|
200
|
-
|
235
|
-
|
250
|
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ
Зварену обчищену картоплю нарізують кружальцями, викладають на порціонну сковороду
вперемішку з сиром, поливають вершковим маслом або маргарином, сметаною і
запікають.
ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВОЇ СТРАВИ
Зовнішній вигляд — картопля зберегла форму нарізки, на поверхні рум’яна кірочка, полита
сметаною чи маргарином.
Консистенція — м’яка, ніжна.
Смак і запах — властивий запеченій картоплі і
сметані.
Колір – кірочка золотиста.
Немає коментарів:
Дописати коментар