пʼятниця, 27 березня 2020 р.

Картопля запечена з сиром

Інструкційно-технологічна картка
Картопля запечена з сиром
Сировина


Затрати сировини на 1 порцію, г
І
ІІ
ІІІ
брутто
нетто
брутто
нетто
брутто
нетто
Картопля
147
110
210
165
250
198
Маса вареної картоплі
-
90
-
120
-
150
Сир
102
100
130
128
95
93
Маргарин столовий чи масло вершкове
10
10
25
25
15
15
Сметана
15
15
20
20
20
20
Маса напівфабрикату
-
230
-
250
-
270
Вихід
-
200
-
235
-
250

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ
Зварену обчищену картоплю нарізують кружальцями, викладають на порціонну сковороду вперемішку з сиром, поливають вершковим маслом або маргарином, сметаною і запікають.
ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВОЇ СТРАВИ
Зовнішній вигляд — картопля зберегла форму нарізки, на поверхні рум’яна кірочка, полита сметаною чи маргарином.
Консистенція — м’яка, ніжна.
Смак і запах — властивий запеченій картоплі і сметані.
Колір – кірочка золотиста.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Інструкційно-технологічні картки

http://book4cook.in.ua/?cat=6