субота, 28 березня 2020 р.

Вареники з різними фаршами

Інструкційно-технологічна картка
Вареники з різними фаршами
Сировина



брутто
нетто
Тісто для вареників
82
82

Начинка
-
103

Маса сирих вареників
-
185

Маса варених вареників
-
200

Масло вершкове
10
10

Вихід
-
210


ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ
З тіста роблять валик, який нарізують невеликими шматочками (масою 10-11 г), розкачують кружальцями завтовшки 1,5-2 мм, посередині кладуть начинку (12-13 г на 1 шт.), краї з'єднують, защипують, надають форму півмісяця. Вареники кладуть у киплячу підсолену воду і варять 5-7 хв при слабкому кипінні.
Перед подаванням на підігріту тарілку кладуть вареники (7-8 шт на порцію) і заправляють маслом.
ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВОЇ СТРАВИ
Зовнішній вигляд —правильної форми, краї добре защипані, поверхня гладенька без тріщин і розривів.
Консистенція — м’яка, щільна.
Смак і запах — властивий прісному тісту та начинки.

Колір – від світло-сірого до світло-кремового.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Інструкційно-технологічні картки

http://book4cook.in.ua/?cat=6